UUTISET

Takaisin listaukseen
Yaskawa workshop 17.12.2019

Team VEMiläisiä ja Yaskawa-taajuusmuuttajien parametrejä

Yaskawa-taajuusmuuttajien Grand Old Man Claes Sjöblom koulutti 12.12. Team VEMiläisiä parametroinnin jalossa taidossa. Kuvissa workshopit käynnissä. Mukana olivat Leivon Sähkö ja Voimansiirron Matti Hämäläinen, Leivon Sähkön Marko Pensonen, Metekin Mikko Virrankoski ja VEMiltä Sami Vaara, Aki Tolonen, Sampsa Rutanen ja Marcus Sandström.

Pienryhmäkoulutuksessa oli tarjolla syventävää tietoa parametroinnista, tamujen käyttöönotosta ja vastauksia asiakkaiden yleisimpiin tamuongelmiin. Parametrointia käytiin läpi esimerkkeinä mekaanisen jarrun ohjaus, 87 Hz kentän heikennyspiste  / lisää tehoa moottorista ja V/f-käyrän muokkaaminen.  Tutuiksi tulivat muutettujen parametrien käsittely, tehdasasetusten palautus, 2 / 3 johdin sekvenssin merkitys, erilaiset monitorinäytöt, Auto-tuningin eri vaihtoehdot ja niiden merkitys, jarruvastuksen valinta sekä regeneratiivisen yksikön valinta ja mitoitus. 

Aamupäivällä käytiin aiheita läpi teoreettisemmin ja lounaan jälkeen alkoi ”hands on” eli parametrointi.

VEM motors Finland Oy:n Aki Tolonen (vas.) ja Leivon Sähkö Oy:n Marko Pensonen.

VEM motors Finlandin Sampsa Rutanen (vas.) ja Marcus Sandström.

Etualan ryhmässä demolaitteella Metek Oy:n Mikko Virrankoski (vas.) ja Leivon Sähkö ja Voimansiirron Matti Hämäläinen.  Taustatarkkailijoina VEM motors Finlandin Sami Vaara (vas.) ja kouluttaja, Yaskawan Claes Sjöblom.

VEM motors Finland järjestää erilaisia asiantuntija- ja johdantokursseja sähkökäytöistä. Ota yhteyttä, jos organisaatiosi on sähkömoottori-, taajuusmuuttaja- tai voimansiirtokoulutuksen tarpeessa!

Ota yhteyttä:

Marjut Vainio
VEM motors Finland Oy

Marjut Vainio

Marjut on VEM motors Finland Oy:n markkinointipäällikkö.