UUTISET

Takaisin listaukseen
Teknologia messut 28.08.2019

Teknologia 19 kokoaa tekniset Helsingin Messukeskukseen

Jawohl! VEM moottori on yhä edelleen Made in Germany ja niin on osastokin. Tervetuloa tutustumaan VEM moottoreihin, Yaskawa taajuusmuuttajiin ja vaihdevalikoimiin, joiden laatu, kestävyys ja käytettävyys on sehr gut.

Voit pyörittää onnenpyörää ja tutustua uutuuksiin: esittelyssä on VEMoDiAC moottorin tarkkailujärjestelmä, Tramecin antibakteeriset ja korroosionkestävät GHA-pinnoitetut vaihteet ja moottorit sekä Yaskawan 10 vuotta huoltovapaasti toimivat taajuusmuuttajat.

Osasto on 7e129

Aukioloajat 5.-7.11.19:

Tiistaina 9 – 17
Keskiviikkona 9 – 19
Torstaina 9 – 16

Keskiviikkona klo 19 – 23

Teknologia Party

Teknologia 19 -tapahtuman aftereita vietetään tänä vuonna rennoissa merkeissä. Vuoden kovimpiin teknologia-bileisiin ovat tervetulleet kaikki tapahtuman kävijät ja näytteilleasettajat. Luvassa on huumoria, musiikkia ja verkostoitumista. Illan kulusta vastaavat juontajina Kari Ketonen ja Antti Luusuaniemi. Tilaisuudessa jaetaan Teknologia 19 -messujen Startup-kilpailun palkinto ja nauretaan Luottomies-sketsihahmon esitykselle. Musiikista vastaavat Suomen ehdottomasti svengaavin artisti Osmo Ikonen ja illan päätteeksi lavalla nähdään hehkeä Jannika B.

Tutustu messujen tarjontaan ja rekisteröidy kävijäksi »

Tervetuloa!

Marjut Vainio

Marjut on VEM motors Finland Oy:n markkinointipäällikkö.