UUTISET

Takaisin listaukseen
Tramec Express Service 25.09.2018

Tramec panostaa nopeisiin toimituksiin – uutuutena Express Service

Italialaisen vaihdevalmistajan Tramec s.r.l:n Sergio Stefanini (kuvassa) vieraili Suomessa kertomassa kasvavan yrityksen kuulumisia. Tehtaalle on rakennettu oma kokoonpanolinja ainoastaan pikatoimituksia varten. Yritys on myös rakentanut lisätilaa Bolognan lähistöllä sijaitsevan tehtaan alueelle, jotta kasvanut henkilökunta sopii työskentelemään mukavasti. 

Tuotevalikoima on kehittynyt ja edelleen kehittymässä. Erittäin mielenkiintoinen antibakteerinen lääke-, elintarvike- ja marineteollisuuteen suunnattu GHA-sarja on laajentunut. Samoin odotettavissa on  monia tuoteuutuuksia lähikuukausien aikana. Palaamme näihin tuoteuutuuksiin piakkoin. 

Tramec Express Service

Monilla valmistajilla toimitusajat ovat karanneet kymmeniin viikkoihin. Italialainen vaihdevalmistaja Tramec s.r.l. on kuunnellut asiakkaiden toiveita ja päivittänyt tuotantoaan luomalla uuden kokoonpanolinjan, joka on tarkoitettu yksinomaan kiiretoimituksia varten. Tramec Express Servicen asiakasystävälliset pikatoimitusajat ovat: 

  • EXPRESS-PU1: EX works toimitus 5 työpäivän kuluessa, lisämaksu + 15 % 
  • EXPRESS-PU2: EX works toimitus 6 päivää – 9 työpäivää, lisämaksu + 7 %

Express Delivery Service otetaan käyttöön 1.10.2018.

Kilpailukykyiset vakiotoimitusajat

Tramecin vakiotoimitusajat ovat myös pysyneet erittäin kilpailukykyisinä. Vaihteet saadaan tuotannosta niin, että ne ovat lähetysvalmiita tehtaalla noin kolme viikkoa tilauksen saapumisesta. Lisäksi kierukkavaihteiden saatavuutta on parannettu lisäämällä niiden varastointia yhtiön Ranskan ja Puolan toimipisteissä.

VEM motors Finland Oy
Sami Kujala
Puh. 0400 766 491

 

Sami Kujala