UUTISET

Takaisin listaukseen
VEM 31.10.2011

Tuliko tuotantokatkos yllätyksenä?

Kaikki laitteet vikaantuvat ennemmin tai myöhemmin, mutta usein tuotantokatkokset johtuvat yllättävistä laitevioista. Tai poikkeuksellisista tapahtumista tuotannossa, jollaisia sattuu vain elokuvissa.

HUOLTOMIES EI AINA YLLÄ IHMETEKOIHIN VAIKKA IHMEIDEN TEKIJÄ ONKIN
Tuotannon pitää olla katkeamatonta ja samaan aikaan kunnossapitokustannuksista pitää säästää. Tämä on vaikea yhtälö. Ongelmia lisää usein vanha tekniikka, jota ei enää valmisteta tai jonka valmistaja on kadonnut yritysfuusioissa markkinoilta.

Team-VEMin asiakkaana voit aina luottaa siihen, että tuote- ja tukipalvelut ovat saatavilla läheltä. Iäkkäidenkin moottoreiden varaosia löytyy yllättävän hyvin, ja jos ei löydy, niin vaihtoehtoinen ratkaisu löytyy aina. Vaihteiden elinkaari saattaa olla tosi pitkä, 60-luvulla valmistettuja vaihdemoottoreita on vieläkin käytössä. Vaihteen tyyppikilvet ovat saattaneet kadota moottorien vaihdon yhteydessä ja tekniset tiedot viimeistään palveluiden ulkoistuksessa. Mutta ratkaisun pystymme tarjoamaan.

Palvelukokonaisuus myynnistä ja asennuksista määräaikaishuoltoihin täyttää asiakkaiden toiminnalliset ja taloudelliset tarpeet ja maksimoi laitteiden käytettävyyden koko niiden käyttöiän ajan.

JOUHEVAT TOIMITUKSET
Jälleenmyyjämme pystyvät toimittamaan yli 90 % tilauksista saman vuorokauden aikana. Toimivan varaston ja hyvän logistiikan ansiosta valtaosa toimituksista on perillä seuraavana aamuna. Päivystämme 365 päivänä kellon ympäri lähtövalmiina.

YHDEN PYSÄHDYKSEN TAKTIIKKA
Voit olla liikkeellä myös yhden pysähdyksen taktiikalla ja tilata laiteasennuksen tuotetilauksen yhteydessä. VEM+Vacon CustomerCare -asennuspalvelu takaa huolettoman ratkaisun. Tilaa tuote, asennus ja käyttöönotto ja saat asentajan käyttökohteeseen sovittuna aikana ja mikä tärkeintä, prosessin käyntiin nopeasti ja luotettavasti.

Team-VEM ja VVCC yhteystiedot >>

Author

VEM motors Finland Oy