UUTISET

Takaisin listaukseen
LST Service Oy 1.11.2019

Turkulainen LST kokoaa saman katon alle moottorien myynnin, huollon ja varaosat

Team VEM jälleenmyyjä Laivasähkötyö ja Team VEM huoltoliike LST Service toimivat vuoden 2020 alusta LST Service nimen alla

Turkulaisen LST Groupin LST Service – ja LST Teollisuusmyynti -liiketoiminnat yhdistyvät 1. tammikuuta 2020. Liiketoiminnat jatkavat LST Service -nimen alla. Yhdistämisellä yhtiöön keskitetään kaikki sähkömoottoreihin liittyvä liiketoiminta: myynti, huolto ja varaosat. Tämän tavoitteena on parantaa palvelua ja selkeyttää toimintaa.

LST Group on turkulainen perheyritys ja laivateollisuuden merkittävä alihankkija. Yritys palvelee meri-, energia- ja tuotantoteollisuuden sekä kiinteistöjen ja liikkuvan kaluston alalla toimivia asiakkaita jo kolmannessa polvessa.

LST Service on hoitanut konsernissa sähkömoottoreiden huoltopalvelut ja LST Teollisuusmyynti tuotteiden myynnin.

– Jatkossa kaikki sähkömoottoreihin liittyvät palvelut eli myynti, huolto ja varaosat ovat saatavilla yhdestä ja samasta yrityksestä. Asiakkaille ja päämiehille tämä näkyy entistä parempana ja joustavampana palveluna, kertoo LST Servicen toimitusjohtaja Ville Lehto.

– Haemme yhdistymisellä myös selkeyttä omaan organisaatioomme ja toimintaamme. Huoltopalvelumme palvelee asiakkaita edelleen sekä omissa tiloissamme että tarvittaessa asiakkaan tiloissa, Lehto sanoo.

Yhdistymisellä ei ole henkilöstövaikutuksia.

LST Group on suomalainen sähköalan konserni, jonka toiminta kattaa kaiken sähkösuunnittelusta kokonaistoimituksiin ja erikoiskomponenttien valmistukseen. Vuonna 1962 perustetun perheyrityksen asiakkaita ovat mm. meri-, energia- ja tuotantoteollisuus sekä kiinteistöyhtiöt ja liikkuva kalusto. Konserniliikevaihto on noin 20 miljoonaa euroa ja henkilöstöä on 160. Konsernin emoyhtiö on LST Group Oy. Konserni koostuu kuudesta yrityksestä: LST Production Oy, LST Engineering Oy, Laivasähkötyö Oy, LST Service Oy, LST Projects Oy, LST Sähköpalvelu Oy ja LST Teollisuussähkö Oy. Lue lisää »

Lisätietoja:
LST Service Oy
Ville Lehto, toimitusjohtaja
Puh. +358 400 657 471
ville.lehto@lst.fi

Yläkuvassa vasemmalta LST Teollisuusmyynnin vastaava myyntipäällikkö Susanna Iso-Lauri, LST Servicen yksikön päällikkö Seppo Laajalehto ja LST Servicen toimitusjohtaja Ville Lehto, jotka toimivat vuoden alusta kaikki LST Service Oy:n palveluksessa.

Marjut Vainio

Marjut on VEM motors Finland Oy:n markkinointipäällikkö.