UUTISET

Takaisin listaukseen
VEM 19.06.2012

Uusi talouspäällikkömme Sanna Valtanen

 
19.06.2012
 

Sanna Valtanen on nimitetty talouspäälliköksi ja hallituksen jäseneksi 4.6. alkaen. Sanna on toiminut aiemmin Rockwool Finland Oy:llä talouspäällikkönä, jossa hänen työkenttänään oli koko taloushallinto.

VEM motors Finlandilla Sannan heiniä ovat kirjanpito, tilinpäätökset, rahoitus ja maksuliikenne, budjetointi ja raportointi emolle, palkka-asiat, vakuutukset ja verotusasiat sekä vastuu talousasioiden yleisestä pyörittämisestä.

”Toivon voivani jatkaa sitä hyvää yhteistyötä, jonka Leena perinnöksi jättää ja tuoda oman jälkeni asioihin”, Sanna kertoo ajatuksistaan uudessa tehtävässä.

Vihtiläisen Sannan perheeseen kuuluu mies, 19-, 15- ja 9-vuotiaat lapset ja kissa. Mieliharrastukset ovat puutarhanhoito, kuntosali ja lasten harrastuksiin kuskailu.

 

Avoimet ovet VEM motors Finland Oy:ssä 30.5. Kuvassa vas. taustalla VEM motors GmbH:n tj. Jürgen Sander, edessä nykyinen talouspäällikkö Sanna Valtanen, eläkkeelle jäävä talouspäällikkö Leena Keinonen sekä Vacon Oyj:n perustajiin kuuluva Erkki Raunio.

 

Ota yhteyttä:

Sanna Valtanen
Talouspäällikkö
Puh. 0207 613 738

 

 
Author

VEM motors Finland Oy