UUTISET

Takaisin listaukseen
Sampsa Rutanen 11.12.2019

Uusi vetäjä VEMin myyntitiimille

Vuonna 2015 VEMillä aloittanut insinööri (YAMK) Sampsa Rutanen on nimitetty 25.11.19 myyntijohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Sampsan tehtävinä on myynnin ja asiakkuuksien johtaminen sekä johtoryhmätyöskentelyyn osallistuminen.

Sampsan taustoista kerrottakoon, että hänellä on kokemusta sähkökäytöistä noin 20 vuoden ajalta erilaisissa tehtävissä. Sähkökäytöt ovat tulleet tutuiksi sähkömoottoreiden suunnittelun, jälkimarkkinoinnin, huolto- ja palveluliiketoiminnan kehittämisen, myynnin kehittämisen sekä johtamisen näkövinkkelistä. Aiemmin hän on toiminut mm. kuusi vuotta palvelumyynnin erilaisissa tehtävissä Aasiassa ja Euroopassa. VEMillä hän on vastannut neljän vuoden ajan avainasiakkuuksien hoitamisesta ja kehittämisestä nimikkeellä Industry Segment Manager.

Sampsa odottaa, että pääsee myyntitiimin kanssa kehittämään VEM:in tarinaa sekä myyntikulttuuria. ”Aiempaa kokemustani hyödyntämällä voimme yhdessä kehittää myyntiä järjestelmällisemmäksi ja sitä kautta päästään yhdessä asetettuihin tavoitteisiin.”

Lisätiedot:

Toimitusjohtaja Sami Kujala
Myyntijohtaja Sampsa Rutanen

 

Marjut Vainio

Marjut on VEM motors Finland Oy:n markkinointipäällikkö.