UUTISET

Takaisin listaukseen
VEM 8.01.2013

Uusi vuosi, uudet hinnastot

 
08.01.2013
 

Vuoden 2013 hinnastot on julkaistu. Hinnastot löytyvät nettisivuiltamme downloads-osiosta. Painettu versio on valmis tammikuun kuluessa ja se postitetaan ”kansioasiakas”-rekisterissämme oleville henkilöille. Voit tilata painetun hinnaston tästä.

VEMin IE2- ja IE3-moottoreissa hinnat ovat pysyneet viime vuoden tasolla. Sen sijaan matalamman hyötysuhteen luokittelemattomat moottorit ovat tänä vuonna noin 5 % kalliimpia kuin 2012. 

Voimansiirtotuotteiden hinnoissa ei ole tapahtunut merkittäviä muutoksia, joten olemme pitäneet ne ennallaan sekä hintojen että varastovalikoiman suhteen.

Vaconin NX-sarja, Vacon 10 ja Vacon 100 HVAC ovat mukana hinnastossamme viime vuoden hintatasolla. Vacon 10:stä olemme vaihtamassa varastointia niin, että vauhtipyörällisen version sijasta varastoimme uutta versiota, jossa on paneelissa samanlainen painonappiohjaus kuin muissakin Vacon-tuotteissa. Vanhojen tuttavuuksien lisäksi olemme ottaneet hinnastoomme uutuustuotteina mukaan uudet Vacon 20 ja 100 –sarjat.

Toimitusmaksuissa on huomioitu kuljetusliikkeiden korotukset. Niiden mukaisesti jokainen toimitustapa on kallistunut jonkin verran. Vuoden alusta otettiin myös käyttöön pakkaus- ja käsittelykulu 15,60 EUR, jolla katetaan pakkausmateriaalikuluja.  Myös kaikista alle 300 euron tilauksista laskutetaan jatkossa 30 euron pienlaskutuslisä.

Lisätiedot

Sami Kujala
Toimitusjohtaja
Puh. 0207 613 716

 

 

 
Author

VEM motors Finland Oy