UUTISET

Takaisin listaukseen
Steel factory 26.02.2020

VEM-moottorit Big River Steelin älykkäässä teräsvalimossa

Pohjois-amerikkalainen teräsyhtiö Big River Steel avasi vuonna 2017 modernin ja ympäristöystävällisen teräsvalimon Arkansasin Osceolassa. Jokainen prosessin vaihe yhdistettiin digitaaliseen järjestelmään. Laitoksen sanotaan olevan maailman ensimmäinen älykäs teräsvalimo. Yrityksen omin sanoin: At our core we’re a technology company. We just happen to make steel.

VEMin sähkökäytöt olivat projektin ytimessä alusta lähtien: Pääkäytöt, rullaratamoottorit, taajuusmuuttajakäytön moottorit ja IE3-luokan energiansäästömoottorit huolehtivat keskeytymättömästä tuotannosta.

VEM on nyt valittu myös tehtaan laajennuksen moottoritoimittajaksi. VEMoSTEEL-tuoteperheen käytöt kokoluokissa IEC 132 – 710 toimitetaan vuoden 2020 aikana.

Big River Steel valmistaa korkealaatuisia terästuotteita, esimerkiksi putkiterästä, sähköterästä ja AHSS-luokiteltua terästä autoteollisuuteen.

Uusi huoltokumppani Evans Enterprise

Terästehtaan moottorihuolto järjestettiin uuden VEM-huoltokumppanin Evans Enterprise, Inc. avulla. Virallinen huoltokumppanuussopimus allekirjoitettiin keväällä 2019 ja kaksi Evans Enterprises:in kymmenestä huoltopisteestä auditoitiin. Arkansasin ja Oklahoman toimipisteet ovat nyt virallisia VEM-huoltoliikkeitä sekä korkea- että pienjännitekäyttöjen osalta ja ne palvelevat alueidensa moottoriasiakkaita kunnossapidossa ja korjauksissa.

Rullaratamoottorit

VEM on merkittävä rullaratamoottoreiden toimittaja. Raskaassa käytössä tärkein ominaisuus on kestävyys.

Tutustu tuotteisiin »

Lisätiedot:

Sami Kujala
Puh. 0400 766 491

Author

VEM motors Finland Oy