UUTISET

Takaisin listaukseen
31.05.2018

World Media Festival palkitsi VEMin yritysvideon

Jokainen, joka on äskettäin käynyt VEM Groupin verkkosivustossa, on oletettavasti huomannut uuden yritysvideon: näyttäviä liikkuvia kuvia, 3D-animaatioita, ytimekkäät tekstit, yksittäiset ääniraidat ja tehosteet. Lyhyesti ja vakuuttavasti video esittelee VEMin laajan valikoiman monilla toimialoilla.

VEM Groupin uusi yritysvideo kuuluu mediateollisuuden parhaisiin saavutuksiin, mikäli uskomme 19. kansainvälisen WorldMediaFestivalin palkintoraatia. Audiovisuaalisen viestinnän kilpailu sisälsi 780 esitystä 40 maasta. VEM-yritysvideo voitti GOLD-palkinnon kategoriessa Sales Promotion. Tuomaristo arvosti animoitujen moottoreiden ja toimialakuvauksien erinomaista kollaasia.

Videon suunnittelusta ja toteutuksesta vastasi markkinointitoimisto Juniks Marketing GmbH ja tuotantoyhtiö AVANGA Filmproduktion GmbH & Co. KG. Yhtiöiden toimitusjohtajat, Marion Perplies Juniks Marketingista ja Tina Illgen AVANGAsta vastaanottivat palkinnon Hampurissa 16.5.18.

”Olemme pyörittäneet tätä videota VEM:n messuosastoilla saaneet jo monia myönteisiä kommentteja”, toteaa VEM:n yritysviestinnän koordinaattori Lars Klatte.

VEM:n yritysviestinnän koordinaattori Lars Klatte myötävaikutti kuvamateriaalin luomiseen asiakkaan puolelta ja nyt on helppo hymyillä Marion Perpliesin ja GOLD-palkinnon kanssa.

Katso video »

Marjut Vainio

Marjut on VEM motors Finland Oy:n markkinointipäällikkö.