UUTISET

Takaisin listaukseen
4.12.2017

Yaskawa Nordic investoi uuteen liiketoiminta-alueeseen Pohjoismaissa

 
VMF/Marjut Vainio,
04.12.2017
 

 

Yaskawa jatkaa investointejaan Euroopassa. Yaskawa Nordic on hiljattain palkannut Gert-Inge Nilssonin DMC-liiketoiminta-alueen johtajaksi. DMC on lyhenne Drives Motion Controlille, joka sisältää valikoiman automaatiotuotteita ja automaatioratkaisuja. Tarkemmin ottaen valikoima sisältää taajuusmuuttajat, servot, servo-ohjaimet ja koneohjaimet. VEM motors Finland Oy:n myymät Yaskawa-taajuusmuuttajat ovat siis osa tätä valikoimaa. Yaskawa Nordicin päämajaan Jönköpingiin tulee mm. koulutuskeskus, jossa on hyvät puitteet opiskella taajuusmuuttajien käyttöönottoa ja ohjelmointia.

Gert-Inge Nilsson, uuden DCM-liiketoiminta-alueen johtaja.

Gert-Ingella on pitkä kokemus automaatiosta. Hän on viimeksi työskennellyt Beijer Electronicsissa, jossa hän oli useita vuosia eri johtotehtävissä myynti- ja markkinointipäällikkönä ja loppujen lopuksi teknologia- ja tuotepäällikkönä Pohjoismaissa.

”Oma tukikohtani on Yaskawan uusi toimisto Jönköpingissä, joka on strategisesti hyvä monille asiakkaillemme”, kertoo Gert-Inge. Täällä on tuki- ja sovellusinsinöörejä sekä teknistä myyntihenkilöstöä, joka tukee ja helpottaa asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme työtä.

Yaskawan tavoitteena on lisätä läsnäoloaan pohjoismaisilla markkinoilla ja tarjota asiakkailleen korkeatasoista palvelua automaatiotuotteissa ja integroiduissa ratkaisuissa. Parhaillaan etsitään myös kokenutta automaatiomyyjää DMC:lle.

”Näemme suuria mahdollisuuksia tukea ja vahvistaa keskeisiä kumppaneita pitkäaikaisessa työssä”, toteaa Gert-Inge.

”VEM motors Finlandille Yaskawan pohjoismaisen organisaation vahvistus on positiivinen uutinen”, kertoo tuotepäällikkö Janne Karjalainen. Saamme nyt käyttöömme asiantuntevaa henkilöstöä, joka keskittyy ainoastaan Suomen, Ruotsin, Tanskan ja Norjan markkinoihin. Vaikka nykyinen tilanne ei olekaan ollut huono, niin odotamme, että tämä nopeuttaa asioiden käsittelyä entisestään.

Lisätiedot:

VEM motors Finland Oy
Janne Karjalainen
Puh. 040 940 1854
Tuotepäällikkö, vaihteet ja AC-käytöt

 
Author

VEM motors Finland Oy