UUTISET

Takaisin listaukseen
Pieni liitinkotelo 5.05.2022

Vaikeuksia sovittaa IE3-moottori vanhan moottorin tilalle?

Viimeisimmät hyötysuhdetta koskevat Ecodesign-määräykset ovat asettaneet haasteita vanhojen moottoreiden vaihtoon. Vaikka uudet IE3 ja IE4 moottorit ovat asennusmitoiltaan yhdenmukaisia vanhojen luokittelemattomien ja IE2 moottoreiden kanssa, uudet moottorit saattavat olla ulkoisilta mitoiltaan isokokoisempia.

Muutamat pieniä moottoreita käyttävät asiakkaamme ovat kohdanneet tämän ongelman. IE3-moottori ei samoista asennusmitoistaan huolimatta sovi korkeuden vuoksi entisen IE2-moottorin tilalle. Koko käytön uudistaminen verrattuna pelkkään moottorivaihtoon voi olla melko arvokas ja aikaavievä projekti, joten tilanne kasvaneiden moottoreiden kanssa on turhauttava.

Yksi hyvä ratkaisu ongelmaan on vakioliitinkotelon vaihto pieneen liitinkoteloon. Olemmekin ottaneet nyt varastoon pienikokoisia liitinkoteloita, jotka leikkaavat moottorin korkeudesta pari senttiä. Kotelon korkeus on 31 mm, kun vakioliitinkotelon korkeus on 51 mm. Pieniä liitinkoteloita on saatavilla runkokokoihin IEC 56 – 112.

Matalan liitinkotelon voi tilata joka tehdastoimitusmoottoriin tai huoltokumppanimme voi vaihtaa sen olemassa olevaan moottoriin. Kun liitinkotelo vaihdetaan matalampaan versioon, myös liitinalusta on vaihdettava.

Kysy lisää myynnistämme!

mailto: myynti@vem.fi

Matalan liitinkotelon mitat

Author

VEM motors Finland Oy