UUTISET

Takaisin listaukseen
Tramec acquires Varmec 10.01.2024

Tramec vahvistaa asemaansa teollisuusmarkkinoilla: omistaa nyt 100 % Varmecista

Tuotevalikoiman laajennus yritysostojen kautta

VEM motors Finland Oy:n vaihdekumppani Tramec on laajentanut tuotevalikoimaansa viime vuosina yritysostojen avulla. Viimeisimmän hankinnan, Varmec s.r.l.:n, CV-hammasvaihteet ovat ennestään tuttuja myös monille vaihdeasiakkaillemme.

Tramecin kasvutarina

Tramec s.r.l. on Calderara di Renossa (BO) sijaitseva yritys, joka suunnittelee, valmistaa ja markkinoi vaihteita toimitusjohtaja Leo Girottin johdolla. MT-sähkömoottorien ja Ber-Marin hankinnan jälkeen Tramec on nyt toteuttanut kolmannen laajennuksen hankkimalla 100 % omistuksen Varmec S.r.l.:stä, jossa sillä on ollut vähemmistöosuus vuodesta 2000. Nykyisessä laajuudessaan Tramec Group tavoittelee 70 miljoonan euron liikevaihtoa.

Tramec – Ber-Mar – Varmec synergia

Bermar on toiminut vuodesta 1980 lähtien hammas- ja tappivaihteiden, nopeussäätimien ja hihnapyöräjärjestelmien sekä tasavirtaharjamoottoreiden valmistuksessa. Varmecin tuotanto on lomittuu hyvin Tramec-konsernin tuotantoon, mikä mahdollistaa uuden askeleen kohti sen strategista kehitystä vaihteiden toimittajasta täydelliseksi ja integroiduksi voimansiirron ja liikkeenhallinnan markkinajohtajaksi.

Johdon näkemyksiä tulevaisuudesta

Waldi Franzon jatkaa Varmecin johdossa Leo Girottin tukemana tavoitteenaan varmistaa suhteiden jatkuvuus ja integraatio Tramecin kanssa. ”Olen erittäin iloinen voidessani vahvistaa ja vahvistaa Varmecin roolia Tramec-perheessä”, sanoo Leo Girotti. ”Aiomme määräysvallan hankinnalla tukea yritystä sen tulevassa kehityksessä etsimällä tuote-, kaupallisia ja organisatorisia synergiaetuja muun konsernin kanssa.” Waldi Franzon lisää: ”Uskon, että tämä on tärkeä askel Varmecille. Vankan, tärkeän ja kansainvälisesti tunnustetun ryhmän osaksi tuleminen tuo uusia synergiaetuja, jotka varmasti antavat vauhtia yhteiseen kasvuun.”

Tutustu Tramec-vaihteisiin »

Author

VEM motors Finland Oy